Jennie Maizels, Hampshire

Natural wood

Made to last

Project:

Prachtige moderne nieuwbouw in Hampshire, afgewerkt met Kebony hout

Etosoto éco hôtel

Natural wood

Made to last

Project:

Etosoto-woningen gaan een ecohotel vormen in Arrábida (Portugal)

Villa Porto-Vecchio

Natural wood

Made to last

Project:

Een Kebony-terras met spectaculair uitzicht op de zee, met aan de hemel de glinsterende zon van de méditerranée

Look Book

 

Hout heeft geleefd, is gegroeid, heeft van alles doorstaan. Het is een testament van de tijd, met details en karakteristieken, het stimuleert onze zintuigen en geeft ons een gevoel van leefbaarheid.

 

Een materiaal dat we met veel respect behandelen en het verdient om waardig te verouderen. Dat is waarom wij een compromisloze natuurlijke formule hebben uitgevonden, waarmee we hout in een sterk en duurzaam deel van onze toekomst veranderen. Zoals de natuur zelf heeft ons hout geen onderhoud nodig en wordt het elk jaar mooier.

Onderhoudsvrij
Onderhoudsvrij
Maatvastheid / hardheid
Maatvastheid / hardheid
Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk
Verfijnd en schitterend
Verfijnd en schitterend
Wood Slide Wood Slide

Nieuw

Verweerd

Kebony Character

Producten van Kebony Character zijn gemaakt uit FSC®-gecertificeerd hout van de grove den en bevatten kwasten en onbehandeld kernhout. Ze mogen niet verder worden bewerkt of verzaagd omdat het onbehandeld kernhout wordt blootgesteld. Kebony Character-producten kunnen op lengte worden afgekort. De gezaagde kopse kant moet na het afkorten met een houtverduurzamingsmiddel worden behandeld. Kebony-hout heeft een diepbruine kleur die in de loop der tijd naar een zilvergrijs patina veranderd. De snelheid van dit vergrijzingsproces hangt af van de intensiteit van blootstelling aan zon en regen en van het type toepassing. De Kebony-technologie, ontwikkeld in Noorwegen, is een milieuvriendelijk, gepatenteerd proces dat de eigenschappen van duurzaam naaldhout verbetert. Kebony is een materiaal dat weinig onderhoud vereist en het heeft naast een normale reiniging geen extra behandeling nodig.

Gevelbekleding
Terrasdelen
Constructie
Dak
Wood Slide Wood Slide

Nieuw

Verweerd

Kebony Clear

Producten van Kebony Clear zijn gemaakt uit FSC™-gecertificeerd hout van de montereyden. Ze hebben een strak oppervlak en worden als planken behandeld. Kebony-planken kunnen verder zoals elk hardhout worden bewerkt. Kebony-hout heeft een diep bruine kleur die in de loop der tijd naar een zilvergrijs patina veranderd. De snelheid van dit vergrijzingsproces hangt af van de intensiteit van blootstelling aan zon en regen en van het type toepassing. De Kebony-technologie, ontwikkeld in Noorwegen, is een milieuvriendelijk, gepatenteerd proces dat de eigenschappen van duurzaam naaldhout verbetert. Kebony is een materiaal dat weinig onderhoud vereist en het heeft naast een normale reiniging geen extra behandeling nodig.

Gevelbekleding
Terrasdelen
Constructie
Dak
Ontwerp

Inspiratieprojecten

Zoek een verdeler in de buurt