Toepassingen

application

Toepassingen van Kebony-hout

Kebony is het enige duurzame alternatief voor tropisch hardhout als schoonheid en prestaties essentieel zijn.

Kebony is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en leverbaar in Clear en Character. Na blootstelling aan de zon en regen ontwikkelt het hout een natuurlijk zilvergrijs patina. De prestaties blijven behouden terwijl het mooier wordt.

Bewezen in de toepassingen hieronder:

Terras: Kebony's terrasdelen van echt hout zijn met hun verbeterde bestendigheid en een prachtig uiterlijk een ecologisch alternatief voor tropisch hardhout.

Bekleding van gevels: de Kebony®-technologie verbetert de maatvastheid en de uitstraling die voor houten gevels zo belangrijk zijn.

Steigers in havens: houten steigerdelen van Kebony hebben zichzelf bewezen in de ruige omgeving van de waterkant.

Promenade: Kebony is de logische keuze voor promenades, vlonderpaden en strandpaden door de uitstekende bestendigheid en hardheid.

Dak: Kebony's verbeterde maatvastheid en bestendigheid maakt het de beste keuze voor duurzame houten dakbedekkingen.

Ramen: met meer dan 30 jaar garantie tegen verrotting is Kebony de ideale keuze voor raamkozijnen.

Vloeren binnen: de verbeterde hardheid en het geringe onderhoud van Kebony-hout maakt het de perfecte keuze voor een duurzame vloerafwerking.

Meubels: producten van Kebony Clear zijn homogeen behandeld en kunnen op uw meubel- en opbergontwerpen voor binnen- en buitentoepassingen worden aangepast.

Deuren: de maatvastheid en uitstraling van Kebony lenen zich uitstekend voor binnen- en buitendeuren.

Constructiehout: de Kebony®-technologie verbetert de stijfheid en hardheid die essentieel zijn voor elke stabiele en duurzame constructie of een bouwproject.

Designprojecten: ontwerpers kiezen Kebony als een uitstekend materiaal voor innovatieve en duurzame designprojecten. De bruine kleur is belangrijk in de verfijnde uitstraling.

Jachtdek: Kebony heeft de eigenschappen en het uiterlijk van het allerbeste teak, waardoor het een fantastische keuze is voor dekken van boten.