Het onzichtbare huis
Lincoln Miles
Isle of Wight, VK
2015

Het onzichtbare huis

© Julian Winslow

Een oogstrelende woning is als onderdeel van het programma ‘Grand Designs’ van de Engelse zender Channel 4, opgeleverd aan de zuidkust van het Isle of Wight. Geïnspireerd door de natuur, het internationale modernisme en de eenvoudige open ruimte van het Farnsworth House van Mies van der Rohe, gaat deze nieuwbouw op in zijn natuurlijke omgeving dankzij Kebony-terrasdelen en gevelbekleding.

Lincoln Miles vertelde: “Dit is een fantastisch project geweest om aan te werken. Het hele proces was een traject dat de eigenaren er duidelijk bij betrok. We hebben de tijd genomen om te beslissen welke producten we wilden gebruiken, die duurzaam en bestendig zouden zijn. We hebben Kebony gekozen vanwege zijn natuurlijke uitstraling en omdat het onderhoudsvrij is. Ik zie er naar uit om in de toekomst weer als architect en bestekschrijver met Kebony te kunnen werken.

Verwante projecten

Zoek een verdeler in de buurt