Luxe terras met innovatief Exterpark-magneetsysteem
Yvyra
Ibiza, Spanje
2017

Luxe terras met innovatief Exterpark-magneetsysteem

Yvyra

Het team van Yvyra heeft onlangs de montage van een dakterras voor een indrukwekkende privé villa in Vista Alegra op Ibiza afgerond. Mario en zijn team hebben Kebony Clear gemonteerd met behulp van de innovatieve Exterpark-magneten voor het gepatenteerde terrassysteem: een 100% toegankelijk houten dek met onzichtbare profielen voor het terras.

Het buitenterras heeft het uiterlijk en comfort dat bij een binnenvloerafwerking hoort. De gepatenteerde technologie van Exterparks onzichtbare profielen en de natuurlijke uitstraling van Kebony-hout zorgt voor een strakke, moderne afwerking zonder schroeven in het oppervlak of ruimte tussen de planken. Het systeem verbetert tevens de bruikbaarheid en veiligheid van het terras en voorkomt dat hoge hakken, voedsel en waardevolle spullen tussen de openingen terecht komen.

Mario Rodriguez, Export Director van Yvyra zegt: “Kebony speelde een belangrijke rol in het succes van dit project. De eigenaren kunnen nu van hun privéterras genieten dat bijzonder snel in maar drie weken is gemonteerd en alle delen van de ondervloer blijven gemakkelijk toegankelijk. Zowel de klant als de architect waren uiterst tevreden met het uiteindelijke resultaat en ik zie er naar uit om Kebony opnieuw te gebruiken.”

Zoek een verdeler in de buurt