Schuilplaats op het strand
Millimetre
Bexhill-on-Sea, VK
2011

Schuilplaats op het strand

Millimetre, de creatieve kracht achter dit project, koos Kebony-hout voor dit innovatieve project aan de kust, dankzij zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid, veelzijdigheid, esthetische schoonheid en voorbeeldige groene aspecten.

In opdracht van de District Council van Rother en ontworpen door Duggan Morris Architects is deze schuilplaats aan de kust een oogstrelende architectonische toevoeging aan de kustlijn van Sussex. Het stalen frame zorgt voor robuustheid terwijl de Kebony Character-gevelbekleding en Kebony Clear-zitmeubilair de natuurlijke schoonheid van Bexhill aanvullen. Na verloop van tijd heeft het Kebony een zilvergrijs patina ontwikkeld. Prestaties bleven behouden, de fraaiheid is verbeterd.

Verwante projecten

Zoek een verdeler in de buurt