Voetbalstadion
Dinell Johansson
Lidingö, Zweden
2014

Voetbalstadion

Johan Jeppsson

Voetbalstadion Lidingövallen, de thuishaven van de voetbalclub in Lidingö voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers, heeft een indrukwekkende renovatie ondergaan. Dit verbeterde sportstadion heeft zijn faciliteiten enorm uitgebreid met een nieuwe tribune, café en kantoor die alle door het Zweedse bureau Dinell Johansson zijn ontworpen. 
 
Zowel voor de vloerdelen als de bekleding is Kebony gekozen vanwege zijn bestendigheid, duurzaamheid en esthetisch uiterlijk. Voor de bekleding geeft de combinatie van metalen panelen en houten latten een gevarieerde constructie op een contrasterende achtergrond. Verder zijn de zittribunes gemaakt van creatief vormgegeven banken met Kebony planken voor een gladde en comfortabele zitting.

Verwante projecten

Zoek een verdeler in de buurt