Det usynlige hus
Lincoln Miles
Isle of Wight, Storbritanien
2015

Det usynlige hus

© Julian Winslow

En fantastisk familiehjem blev bygget på den sydlige kyst af Isle of Wight. Huset var en del af UK Channel 4 programmet  'Grand design'. Efter at være blevet inspireret af naturen, international modernisme og ’åben-plan’ af Farnsworth House af Mies van der Rohe, er den nye bygning camoufleret i sine naturlige omgivelser takket være Kebony terasser og beklædning.

Arkitekt Lincoln Miles kommenterede: "Det har været et utrolig projekt at arbejde på; hele processen var en rejse, der tæt involverede ejerne. Vi tog vores tid til at beslutte hvilke bæredygtige og holdbare produkter, vi ønskede at bruge. Vi valgte Kebony for dets naturudseende og det faktum, at det er så vedligeholdelsesfri. Jeg ser frem til at arbejde med Kebony igen som arkitekt og specifier i fremtiden."

Find en forhandler i nærheden af dig