The Elements
AR Design Studio
Winchester, Storbritannien
2017

The Elements

© Martin Gardner

The Elements er en nybygget privatbolig i engelske Hampshire, beliggende ved den smukke Hamble-flod og dens populære marina i et område med store enge og et rigt fugle- og dyreliv. Ejerne ønskede at bygge et stort hus med plads til deres mange venner og familie fra nær og fjern. Boligen har plads til mange overnattende gæster, som ud over en hjemlig oplevelse, også kan underholdes, så alle får et varigt minde med sig hjem.

Boligen er tegnet med fokus på bæredygtighed og på en måde, der naturligt passer til alle elementer i området. Den skjulte konstruktion består af en stålramme, der bærer vinduerne og de imponerende udliggere. Huset er beklædt med Kebony Clear træ og Vande Moortel Linea mursten i jordfarver, der supplerer og indgår smukt i den omkringliggende have og landlige baggrund. Kebony blev valgt på grund af sin holdbarhed, bæredygtighed og eksklusive udtryk.

Related projects

Find en forhandler i nærheden af dig