Bondemandens hus
AR Design Studio
South Downs, England
2017

Bondemandens hus

© Martin Gardner

Beliggende på en privat ejendom i den vestligste del af South Downs National Park er der sket en ekstraordinær renovering, der har forvandlet en eksisterende ejendom, der har været igennem en række ændringer og udvidelser, som ikke har passet til bygningen, til nu at være en futuristisk gård designet af AR Design Studio. Kebony blev brugt til at beklæde bondehusets udvendige facade, og efterfølgende forene den oprindelige ejendom med den revolutionære udvidelse.

For at integrere den traditionelle geometri af gården, er specifikke materialer og funktioner blevet brugt til at binde denne renovering sammen. Ovenlys er blevet placeret strategisk i den ydre tømmerbeklædning for, at føre naturligt lys gennem bygningen samtidig med at ejerens privatliv bevares. Derudover undgår det skjulte underjordiske areal, der omfatter et soveværelse, hobbyværelse og tilstrækkelig garageplads til to biler, et visuelt udtryk der let kunne overdøve proportionerne af det eksisterende hus.

Andy Ramus, direktør for AR Design Studio, kommenterede: "Uden Kebony ville vi ikke kunnet have opnået vores planlagte design for Bondehuset. Dette utrolige materiale gjorde det muligt for os, at forene en moderne udvidelse med en traditionel bygning, der nu passer perfekt ind det idylliske landskab. Den naturlige æstetik i Kebony-beklædningen sammen med dets højkvalitets egenskaber viste, at Kebony var det rigtige materiale til jobbet, og vi kan ikke vente på, at se hvordan det tilpasser sig med tiden."

Related projects

Find en forhandler i nærheden af dig