Victoriansk sommerhus renovering
Waind Gohil+Potter Architects
Wamsworth, Storbritannien
2017

Victoriansk sommerhus renovering

© Anthony Coleman

Waind Gohil + Potter Architects (WG + P) har omhyggeligt omdannet et 19. århundredes sommerhus i Wandsworth ved at indarbejde en revolutionerende tilbygning, der passer til nutiden. I starten havde ejerne problemer med den oprindelige forlængelse, som lod vinden komme ind og havde et utæt tag; Derfor var de ivrige efter ikke at lave de samme fejl igen. Kebony blev valgt til at klæde den ydre facade af huset.

Ciara McInerney, projektarkitekt ved WG + P kommenterede: "Udfordringerne for Wiseton Road var sammenlignelige med mange af Londons viktorianske terassehuse. Forskellige indre gulvniveauer; Dårlig udgang til baghaven; Lave lofthøjder inden for den tidligere 'closet wing' og dårlig naturligt lys. Vores følsomme omarbejdning af disse ukomfortable rum og indførelsen af ​​naturlige materialer og lys gav et nyt forfriskende liv til ejendommen. Kebony var det perfekte materiale, der blev installeret i løbet af få dage. Det færdige produkt forbinder smukt haven med huset. WG + P arbejder meget med træ og ville bestemt overveje at bruge Kebony i fremtiden."

Related projects

Find en forhandler i nærheden af dig