•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bondens Hus

Om

I den vestligste delen av South Downs National Park, har en eksepsjonell renovering transformert en privat bolig til e futuristiske gård designet av AR Design Studio. Kebony ble brukt i fasaden til The Farmer's House. Og den opprinnelige bygningen ble forent med sin ganske så uvanlige forlengelse.

Materialer og funksjoner ble nøye vurdert og valgt for å ta vare på og bringe videre det tradisjonelle uttrykket i denne renoveringen og utbyggingen. Ønsket om naturlys inn i hele bygningen og samtidig privatliv for beboerne krevde strategisk plassering av bl.a. takvinduene. Under bakken er det et stort areal som inneholder soverom, planterom og plass til to biler innendørs.

Andy Ramus, direktør i AR Design Studio, kommenterte: "Uten Kebony kunne vi ikke oppnå vårt planlagte design for The Farmer's House. Dette utrolige materialet gjorde det mulig for oss å forene en moderne forlengelse med en tradisjonell bygning som nå sitter perfekt i sin natur. Den naturlige estetikken til Kebony-kledningen, sammen med sine høykvalitets profil, viste at Kebony var det rette materialet for jobben, og vi kan ikke vente på å se hvordan det tilpasser seg over tid."

Hvem
AR Design Studio
Hvor
South Downs, Storbritannia
Når
2017
Bilder
© Martin Gardner