•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Rekkehus fra viktoriatiden ble nytt

Om

Waind Gohil+Potter Architects (WG+P) har skapt et harmonisk, men innovativt tilbygg tilpasset moderne krav, og det viktorianske rekkehuset i Wandsworth sørvest i London har fått en real ansiktsløftning. Eierne hadde hatt problemer med både trekk og taklekkasjer i det eksisterende påbygget og ville naturligvis unngå å få de samme problemene igjen. De valgte å bruke Kebony som utvendig kledning på bygget.

Prosjektarkitekt Ciara McInerney i WG+P sa følgende: «Med huset i Wiseton Road støtte vi på en del utfordringer som er felles for mange av Londons rekkehus fra viktoriatiden: Det innvendige gulvet var i flere forskjellige høyder, bakhagen var vanskelig tilgjengelig, det var lavt under taket i tilbygget på baksiden, og det var lite naturlig lys. Ved å skape et harmonisk tilbygg med naturlige materialer og mye lys, gav vi huset et friskt, nytt utseende. Kebony var det perfekte materialet, og kledningen ble satt opp på bare noen dager. Tilbygget binder sammen hagen og huset på en veldig fin måte. I WG+P bruker vi mye treverk, og vi vil helt klart vurdere å bruke Kebony igjen.»

Hvem
Waind Gohil+Potter Architects
Hvor
Wamsworth, Storbritannia
Når
2017
Bilder
© Anthony Coleman